Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Revista Rosa dos Ventos - Turismo e Hospitalidade
Current
Archives
Announcements
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 10 No. 3 (2018): Revista Rosa dos Ventos - Turismo e Hospitalidade
Vol. 10 No. 3 (2018): Revista Rosa dos Ventos - Turismo e Hospitalidade
Revista Rosa dos Ventos - Turismo e Hospitalidade
Edição Regular Jul-Set
Published:
2018-07-09
Artigos
Conflicts and Management Perceptions Between Native and Non-Native Residents of Four Beaches in Ecuador / Conflitos e Percepção de Residentes Nativos e Não Nativos em Relação ao Manejo Ambiental em Quatro Praias do Equador
Fanny Manner-Baldeon, María Fernanda Icaza-Moran
PDF
La Percepción de los Impactos del Turismo en la Comunidad de Ixtapa-Zihuatanejo, México, desde el Modelo de Mapas Causales / The Perception of Impacts of Tourism in the Ixtapa-Zihuatanejo Community, Mexico, from the Causal Maps Model
Maribel Osorio García, Aimeé Victoria Villalón Arias, Rocío del Carmen Serrano Barquín, Martha Marivel Mendoza Ontiveros, Oliver Adair Saldaña Ortega
PDF (Español (España))
Contribuições da Avaliação de Impacto Ambiental à Redução dos Impactos dobre a Biodiversidade em Região de Alto Fluxo Turístico em São Paulo, Brasil / Contributions of Environmental Impact Assessment to Reduce Impacts on Biodiversity in a High Tourism Flow Region in São Paulo, Brazil
Eliane de Lima Almeida, Ana Paula Branco do Nascimento, Amarilis Lucia Casteli Figueiredo Gallardo, Celina Bragança Claudio, Mauro Silva Ruiz
PDF (Português (Brasil))
Avaliação do Fluxo de Ônibus Fretado na Cidade de Angra dos Reis, RJ, Brasil / Evaluation of Chartered Bus Flow in the City of Angra dos Reis, RJ, Brazil
Wilson Martins Lopes Júnior
PDF (Português (Brasil))
A Linha de Cascais: Inovação Turística e Ferroviária Portuguesa / Cascais Coastline: Portuguese Tourist and Railway Innovation
Joana Paulino
PDF (Português (Brasil))
Cadeia Produtiva da Indústria Cultural Criativa: Possíveis Conexões com o Turismo Criativo / Creative Industry Production chain: Possible Connections with Creative Tourism
Luiz Daniel Muniz Junqueira
PDF (Português (Brasil))
Comi, Gostei e Postei: Tripadvisor e Experiências Marcantes em Restaurantes / I Ate, I Enjoyed and I Posted: Tripadvisor and Marvelous Experiences in Restaurants
Eduardo Cechinel, Aline Regina Santos
PDF (Português (Brasil))
Hotel Boutique: Apontamentos sobre Conceitos e Características / Boutique Hotel: Notes about Concepts and Characteristics
Natália Sophia Costa Dall'Agnol, Marcia Shizue Massukado Nakatani
PDF (Português (Brasil))
Hospitalidade em Eventos – Estudo de Casos Múltiplos: Escola de Samba Vai-Vai, Campus Party e Fashion Cruise / Hospitality in Events – Study of Multiple Cases: Vai-Vai Samba School, Campus Party and Fashion Cruise
Carla Kiyokawa Wolff, Elizabeth Kyoko Wada
PDF (Português (Brasil))
Turismo e Evento: Festa do Divino Espírito Santo em Natividade, Tocantins, Brasil / Tourism and Event: Divine Holy Spirit Feast in Natividade, Tocantins, Brazil
Geruza Aline Erig, Aline Gomes Santana, Mayele Cristina de Andrade Ferreira
PDF (Português (Brasil))
Viagens e Turismo: A Felicidade Espetacularizada pela Mídia / Travel and Tourism: Spectacularization of Happiness by Media
Isabela Belli Krauss, Cynthia Morgana Boos de Quadros, Fabrícia Durieux Zucco
PDF (Português (Brasil))
Brasil Turístico: Efeitos de Sentido e Condições de Produção na Copa do Mundo Fifa 2014, Brasil / Brazil Touristic: Effects of Sense and conditions of Production in 2014 Fifa Word Cup Brazil
Luciene Jung de Campos, Mateus Vitor Tadioto, Ana Magnus Bresolin, Sofia Guerreiro Sangalli
PDF (Português (Brasil))
Make a Submission
Make a Submission
Keywords
Block title
El Turismo Cultural y sus Construcciones Sociales como Contribución a la Gestión Sostenible de los Destinos Turísticos / Cultural Tourism and its Social Constructions as a Contribution to the Sustainable Management of Tourist Destinations
178
A Arte do Samba como Mediador de Memória Negra no Roteiro da Gamboa
136
Representação da cultura alimentar nordestina nos livros de gastronomia
133
Barreiras e desafios da liderança feminina nas redes hoteleiras em Curitiba [Brasil]
126
Dossiê: Sambas e Turismos em Perspectiva Transdisciplinar
118
Developed By
Open Journal Systems
Language
English
Español (España)
Português (Brasil)
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Current Issue