Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Revista Rosa dos Ventos - Turismo e Hospitalidade
Current
Archives
Announcements
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 11 No. 4 (2019): Revista Rosa dos Ventos - Turismo e Hospitalidade
Vol. 11 No. 4 (2019): Revista Rosa dos Ventos - Turismo e Hospitalidade
Revista Rosa dos Ventos - Turismo e Hospitalidade
Edição Regular Out-Dez 2019
Published:
2019-10-14
Artigos
Turismo en Teotihuacán y San Martín de Las Pirámides: Su Influencia en el Capital Social de los Actores Locales / Tourism in Teotihuacan and San Martin De Las Pirámides: Its Influence on the Social Capital of Local Stakeholders
Omar Ismael Ramírez Hernández, Graciela Cruz Jiménez, Elva Esther Vargas Martínez, Ismael Manuel Rodríguez Herrera
PDF (Español (España))
Turismo e Geoturismo: Uma Problemática Conceitual / Tourism and Geotourism: A Conceptual Problem
Ana Catarina Alves Coutinho, Débora Goes Urano, Alberto Jose Mate, Marcos Antonio Leite do Nascimento
PDF (Português (Brasil))
PDF
O Futuro da Hospitalidade: Impactos dos Modelos Disruptivos de Hospedagem no Mercado Tradicional / The Future of Hospitality: Impacts of Disruptive Hospitality Models in the Traditional Market
Rachel de Paula Canedo Branco
PDF (Português (Brasil))
Gestión de la Innovación para la Sustentabilidad de las Empresas de Hospedaje / Innovation Management for Sustainability in Companies Hosting
Judith Alejandra Velázquez Castro
PDF (Español (España))
O Comportamento do Turista LGBT com Relação ao Consumo em Viagens de Lazer / LGBT Tourist Behavior Regarding Leisure Travel Consumption
Christopher Smith Bignardi Neves, Luiz Ernesto Brambatti
PDF
Patrimônios Afetivos: Um Novo Recurso para o Turismo em Morro Redondo-RS, Brasil / Affective Patrimonies: A New Resource for Tourism in Morro Redondo-RS, Brazil
Milena Behling Oliveira, Diego Lemos Ribeiro
PDF (Português (Brasil))
Sensorialidade e Marca na Experiência Gastronômica / Sensoriality and Brand in Gastronomy
Guilherme Henrique Koerich, Richard Perassi Luiz de Sousa
PDF (Português (Brasil))
Gastronomia no TripAdvisor: O que os Turistas Comentam sobre os Restaurantes de Bonito-MS? Gastronomy on TripAdvisor: What Tourists Comment about Restaurants in Bonito-MS-Brazil?
Maurílio Barbosa de Oliveira da Silva, Maria Clara de Souza Moreira, Álvaro Gabriel Romero de Souza, Dyego de Oliveira Arruda, Milton Augusto Pasquotto Mariani
PDF (Português (Brasil))
Cibercultura e Turismo: Em Busca do Ethos e Perfil dos Blogs de Viagem no Brasil / Cyberculture and Tourism: Searching Through Ethos and Profile of Travel Blogs in Brazil
Lauro Almeida de Moraes
PDF (Português (Brasil))
Realidade Virtual no Turismo: Entretenimento ou Mudança de Paradigma? / Virtual Reality in Tourism: Entertainment or a Paradigm Shift?
Lisele Taufer, Luciane Todeschini Ferreira
PDF (Português (Brasil))
Pesquisa Científica em Gastronomia: Análise Bibliométrica em Periódicos Brasileiros / Scientific Research in Gastronomy: bibliometric analysis of the main national journals
Douglas Ricardo Voguel, Beatriz Ingryd Vasconcellos de Barros, Katarzyna Bortnowska Marinho
PDF (Português (Brasil))
O Facebook como técnica para captação de clientes de hostels em Florianópolis-SC, Brasil
Jamile Bettú Corrêa, Tiago Savi Mondo
PDF (Português (Brasil))
Desenvolvimento do Turismo e Efeitos sobre o Ambiente Econômico Urbano: Análise de Estudos Indexados na Base Scopus / Tourism Development and its Effects on the Urban Economic Environment: Indexed Studies Analysis in Scopus Database
Alan Aparecido Guizi
PDF (Português (Brasil))
Entrevista
An Interview with Michelle Metro-Roland: Tourism, Landscape, and the Signs / Entrevista com a Dra. Michelle Metro-Roland: Turismo, Paisagens e Signos
Jaciel Gustavo Kunz
PDF
Make a Submission
Make a Submission
Keywords
Block title
O que define um Destino Turístico?
188
El Turismo Cultural y sus Construcciones Sociales como Contribución a la Gestión Sostenible de los Destinos Turísticos / Cultural Tourism and its Social Constructions as a Contribution to the Sustainable Management of Tourist Destinations
178
A Teoria da Complexidade de Edgar Morin nos Estudos de Turismo
174
Vıajando no Mundo Dıgıtal:
134
Representação da cultura alimentar nordestina nos livros de gastronomia
129
Developed By
Open Journal Systems
Language
English
Español (España)
Português (Brasil)
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Current Issue